https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ SAHAYA İNDİ

2021-2022 Sezonunda alt yaş kategorilerinin yanı sıra 1. Amatör Lig’de de mücadele edecek olan Ünye Futbol Kulübü tüm grupları ile yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Büyük yaş grupları ile Çınarsuyu Tesisleri’nde, küçük yaş grupları ile Cevizdere Tesisleri’nde pandemi tedbirleri çerçevesinde çalışmalarını sürdüren mavi-siyahlı kulübün resmi sitesinden yeni sezon hazırlıkları ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;“ Türkiye Futbol Federasyonu tarafından pandemi tedbirleri kapsamında bazı yaş gruplarında liglerin oynatılmayacağı açıklanmıştır.

Kulübümüz müsabakaların düzenleneceği açıklanan 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan A takımımız ve U-18 takımımızı Hakan KENANOĞLU, U-16 takımımızı Azmihan BESLEN, U-14 takımımızı  Aykut KAYGUSUZ, U-11 ve U-12 takımlarımızı Erdal ŞENTEPE çalıştıracaklar. Futbol Okulu çalışmalarımızı Ata ANIL ile Savaş FELEK yönetirken kaleci antrenörü olarak Fırat DEMİROĞLU ile çalışacağız. Yeni sezonda tüm kulüplere sağlıklı ve başarılı bir sezon dileriz” denildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir