https://www.unyegundemhaber.com/

OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

Ünye Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü tarafından organize edilen yarışlarda nefes nefese kesen mücadele yaşandı.

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Üniversitesi, Ünye Belediyesi ve Yunus Emre Derneği tarafından düzenlenen Off-Road yarışlarında zorlu parkurlarda mücadele eden 27 araç yaptıkları gösterilerle izleyicilerden tam not aldı.

Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışta kimi araçlar bazı parkurlarda çıkmaya çalıştığı sırada zorlansa da bazı araçlar ise kepçe yardımıyla yarışa devam etti. Ünye Havalimanında yaklaşık 25 bin seyircinin katıldığı ve renkli görüntülere sahne olan alanda dolu dolu heyecan yaşanırken, yarışa ayrıca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’da heyecana ortak oldu.

Argan:” Yarışlarımıza Destek Veren Herkese Teşekkür”

Ünye Off-Road Spor Kulübü Derneği Başkanı Alper Argan,” Bu gün uluslar arası düzeyle katılımların olduğu heyecanlı bir güne hepimiz şahit oluyoruz. 2008 yılından itibaren yaktığımız meşalemizi bu yılda sürdürerek yeniden heyecana ortak olduk. Gürcistan ve Azerbaycan’dan gelen yarışçılarımızda zorlu parkurlarda bizlerle birlikte mücadele etti. Heyecanımıza ortak olan herkes sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

“Ordu Sporun Yaşandığı En İyi Şehir”

Düzenlenen organizasyonda Ordu’nun sporun yaşandığı en büyük şehir olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler,” Ordu tam anlamıyla deniziyle havasıyla toprağıyla bir spor şehri unvanını taşıyor. Bu gün burada uluslar arası bir tarihe de tanıklık ediyoruz. Zorlu zeminde sporcularımızın yarıştığı alanda seyircilerimiz, vatandaşlarımızda bu heyecana ortak oluyor. Ordu şehrimiz sporun en iyi yaşandığı şehirdir” diye konuştu

Yapılan yarışlar sonrası dereceye giren araç sürücülerine kupaları ve ödülleri verildi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir