https://www.unyegundemhaber.com/

HAKAN MENGÜÇ KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU

Ünye’de ikincisi düzenlenen Yunus Emre Kitap Fuarında yazar ve müzisyen Hakan Mengüç, kitapseverlerle buluştu. Kalbin Temizse Hikâyen Mutlu Biter, Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir, Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım ve Ben Ney’im kitaplarının yazarı ve aynı zamanda Sufi Akademi’nin kurucusu ve başkanı olan Hakan Mengüç bugün Ünye’de kitapseverlerle imza gününde buluştu.


Kitaplarında insanların günlük yaşamlarındaki sorunları tasavvuf felsefesiyle çözümler üreterek insanların hayatlarını nasıl mutlu yaşayabileceğini konu alan Yazar Hakan Mengüç için yediden yetmişe bütün vatandaşlar kitaplarını imzalatmak üzere uzun kuyruklar oluşturdu.


“Mutluluk Ve Huzuru Kitaplarıma Yansıtıyorum”
Kitaplarında özellikle mutluluk ve huzuru konusunu işlediğini söyleyen Yazar ve Müzisyen Hakan Mengüç, “Ünye’de daha önce de bulunmuştum. Ünye’yi gerçekten çok seviyorum ve burada olmaktan çok mutluyum. Buradaki insanların güler yüzleri ve enerjileri benim mutluluğumu kat kat arttırıyor. Kitap fuarında gençlerin yoğun katılımını görmek bizleri sevindiriyor. Şu ana kadar 5 adet kitabım çıktı ve her sene mutlaka bir kitap yazma planım var. Kitaplarımda, günlük hayatta karşımıza çıkan sorunlara bizim kendi felsefemiz olan tasavvuf felsefesinden çözümler paylaşmayı ana konu olarak alıyorum. Bu hayatı nasıl mutlu ve huzurlu yaşayabiliriz sorusunu kitaplarımda anlatıyorum. Kitaplarımı yazarken aşk, hüzün, tebessüm gibi sürekli farklı ruh halleri oluşabiliyor. Yazarlığın yanında müzikle de ilgileniyorum. İkisi de duyguları aktarma biçimidir. İkisinin yeri de benim için ayrıdır ancak aynı şeye hizmet etmektedir” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hane Ziyaretleri Aralıksız Sürüyor

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir