https://www.unyegundemhaber.com/

15 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİ İÇİN EVİNİ ARABASIN SATAN SAFİYE MÜGE ANLI’DAN YARDIM İSTEDİ

Gurbette Hemşehri Hemşehriyi NAPAR MIŞ..?

15 YAŞ BÜYÜK SEVGİLİSİNİN SATTIĞI EVLERİYLE ARABA VE ARSA ALAN AKKUŞLU TÜRKÜCÜ CÜNEYT DEMİRAL ÇIKTI

Ankara ve Ordu’daki iki evinin parasını türkücü olduğunu iddia ettiği sevgilisine kaptıran Safiye Çallı, Müge Anlı’dan yardım istedi.

25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra 2’nci evlilik hayali de kötü biten Safiye Çallı, programda gözyaşlarına boğuldu. Kendinden 15 yaş büyük sevgilisinden aldığı paralarla araba ve arsa alıp onu terk eden türkücünün Cüneyt Demiral, sahne adıyla Akkuşlu Cüneyt olduğu iddia edildi.

Facebook’tan tanıştığı türkücü tarafından dolandırılan Safiye Çallı, gözyaşları içerisinde Müge Anlı ve ekibine başvurdu. 25 yıllık evliliğinden bir oğlu olan Safiye Çallı, 15 yaş küçük türkücü sevgilisine evlenme vaadiyle Ankara ve Ordu’daki iki evinin parasını kaptırdı.

Evlilik vaadiyle tüm birikiminden olan Çallı, görüşmeden önce de sık sık borç olarak para gönderdiğini söyledi. İddiaya konu olan Türkücü Cüneyt’in sattığı evlerle araba ve arsa aldığı ortaya çıktı. Genel vekaletname de verdiğini söyleyen Çallı, İstanbul’da ev alacağı vaadiyle kandırıldığını belirtti.

Halk Müziği Ses ve Sahne Sanatçısı Çıktı. Kendinden 15 yaş büyük sevgilisinden aldığı paralarla araba ve arsa alıp onu terk eden türkücünün Halk Müziği Ses ve Sahne Sanatçısı Cüneyt Demiral, sahne adıyla Akkuşlu Cüneyt çıktı.

HÜRRİYET

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir