https://www.unyegundemhaber.com/

3. LİG HASRETİNİ BU SENE BİTİRECEĞİZ

Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 2 Grup 13. Hafta Mücadelesinde Ünye 1957 Spor, kendi evinde ağırladığı Spor Sebat Gençlikspor’la bitirdiği maçtan 1 puanla ayrıldı.

90 dakika boyunca sahaya hâkimliğini sağlayarak maçın kontrolünü elinde tutan Ünye 1957 Spor, maç sonunda ise sahadan 1 puanla ayrıldı. Maç sonunda ÜNYE GÜNDEM HABER ekranlarına özel açıklamalarda bulunan Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Durak, “Bu Memlekete 3. Lig Hasretini Bitireceğiz” diyerek sonraki moral bozacak bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

“Sene Sonunda İpi Göğüsleyen Takım Biz Olacağız”

Sene sonunda verilen onca mücadelenin sonunda ipi göğüsleyen takımın Ünye 1957 Spor olacağını söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak, “ Bu gün iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Topun sürekli bizde olduğu ve takımımızın hep atak yaptığı bir maçtı. Birçok pozisyon bulduk aslında ama maalesef futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bir tane penaltı kaçırdık. Direkten dönen topumuz oldu, karşı karşıya kaçırdığımız anlar oldu. Kısmet bu işler, top sevmeyince olmuyor bazen. Ama inancımız tam. İnşallah sene sonunda ipi göğüsleyen takım biz olacağız. Memleketimizde 3. Lig hasretini bitireceğiz inşallah” dedi.

“Sezon Sonunda Lideriz”

Sezon sonunda ligi lider olarak bitireceklerini ve ufak talihsizliklere rağmen morallerin yüksek olduğunu ifade eden Mehmet Ali Durak, “ Moral bozacak hiçbir şeyimiz yok. Yine puan farkıyla lideriz. İnşallah sezon sonuna kadar böyle lider olacak şekilde bitireceğimizi düşünüyoruz. İyi top oynuyoruz ve güzel bir kamp süreci, güzel olan maç süreçleri geçirdik. Takımız her şeye hazır. Bu günkü maç güzel oldu ve takımımız özveriyle oynadı. İnşallah böyle talihsizlikler yaşamadan sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz” diye konuştu.

“Bu Stadyumda Şampiyonluk Kutlaması Yapacağız”

Sezon sonunda şampiyonluk kutlamasının şehir stadyumunda bütün Ünyelilerle kutlama yapacaklarını sözlerine ekleyen Durak, “ Bizi hiçbir anımızda bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Burada rakibimize evimizdeki deplasmanı hissettirmemiz lazım. Her gittiğimiz deplasmanda bize deplasmanı hissettiriyorlar. Burada statta bizi yalnız bırakmayan bütün Ünyeli taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu stadyumda şampiyonluk kutlaması yapacağız hep beraber” şeklinde konuştu.

Maç Sonunda Toker Gözyaşlarını Tutamadı

Maçın ikinci yarısı 49. Dakikada hakemin kararı sonrası kaçırdığı penaltı nedeniyle maç sonunda gözyaşlarına hâkim olamayan Burak Toker, seyirci önüne gelerek taraftarlar ve Başkan Mehmet Ali Durak tarafından alkışlanarak moral verildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir