https://www.unyegundemhaber.com/

 8 Mart Dünya Kadınlar günü bilgilendirme konferansı düzenlendi

 8 Mart Dünya Kadınlar günü bilgilendirme konferansı düzenlendi

Ordu Tabipler Odası ile Çakırtepe Hastanesi işbirliği ile düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesi kadınlara yönelik bilgilendirme konferansı düzenlendi.

Ünye Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen programda, kadın hastalıkları, kadın sağlığı ve anne bebek gelişimi gibi anlatımlar yapıldı.

Programda konuşan Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Doktor Ali Coşkun, “Sizler toplumun en önemli üyesisiniz. Hekimler olarak bunun bilincinde olarak sizlere daha faydalı nasıl olabiliriz, sağlık yönünden bazı noktaları nasıl daha iyi anlatabiliriz düşüncesiyle bu toplantıyı tertip ettik. Görüyorum ki sizler de bu toplantıya ekseriyetle iştirak ederek bunun önemini anlamış durumdasınız. Bunun için sizin gibi aydın kadınlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Kadın hastalıkları ve doğum alanında birbirinden değerli üç uzman doktorumuzu ve diyet alanında da bir diyetisyen uzmanımızı buraya davet ettik. Yani dört tane arkadaşımız sizlere sağlıkla ilgili güzel şeyler anlatacaklar ve varsa sizlerin de sorularını cevaplayacaklar” dedi. Biliyorsunuz şuanda ülkemizde en önemli konular arasında hekime karşı şiddet bulunuyor. Maalesef ülkemize bu hiç yakışmıyor. Hekime karşı şiddetin güzel ülkemizden bir an önce gitmesini istiyoruz. Bu konuda siz annelerin ve kız kardeşlerin şefkatine ihtiyacımız var. Lütfen hekime karşı şiddette bizim yanımızda olun. Bunun antipropagandasını birlikte yapalım. Dünyanın hiçbir tarafında hekime karşı şiddet yok. Hekimler herkesin birbirinden kaçtığı pandemi sürecinde en ön saftaydı. Hiçbir zaman sağlık personeli ile beraber ölümden korkmadılar. Hastalıkların ve koronavirüsün üstüne yürüdüler. Birçok sağlık personelimiz ve hekimimiz şehit oldu. Ben özellikle hekime karşı şiddet konusunda hepinizden destek istiyorum. Siz annesiniz. Eğer annelere isterse her şey olur bu dünyada” dedi.

Başkan Coşkun, yapılan konuşmalar sonrası konuşmasının sonunda etkinliğe katılan ve katkı sağlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Dilek AK, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Cennet Ay Tok, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Bülent Karaoğlan, Diyetisyen Selen Öngören, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Müdürü Süleyman Çaloğlu, Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdurrahman Yazıcıoğlu’na teşekkür belgesi verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir