Ünye İlçe Müftülüğü bünyesinde uzun yıllar görev yapan ve emekliye ayrılan din görevlileri için teşekkür ve plaket programı düzenlendi.
Ünye İlçe Müftülüğü’ne bağlı camilerde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan din görevlileri unutulmadı. İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş tarafından düzenlenen programda, emekliye ayrılan Abdullah Demir, Orhan Güler, Mustafa Dikçi ve Bahri Yıldız’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.
Programda konuşan Müftü Hüseyin Okuş, din görevlilerinin yıllar boyunca vatandaşlara rehberlik ederek önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Ardından emekli din görevlilerine plaket takdim edilerek, bugüne kadar yaptıkları hizmetler dolayısıyla şükran duyguları ifade edildi. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber
