https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’NİN SULTANLARI FATSA HALK EĞİTİMİ 3-0 YENDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Lig 14.Grup’ta play of mücadelesi veren Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız 7.Hafta mücadelesinde deplasmanda Fatsa Halk Eğitim Merkezi ile oynadığı karşılaşmayı set vermeden 3-0 kazanmasını bildi.

Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi Spor Salonunda Pazar günü saat 11.00’de başlayan karşılaşmanın ilk setinde Ünye Gücü FK Voleybol Takımımız üstün bir oyun sergiledi. Rakibi karşısında iyi hücum eden ve üst üste sayılar alan takımımız ilk seti 13-25 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette ev sahibi takım biraz daha derli toplu mücadele ederken takımımız iyi savunma ve etkili hücumlarla bu seti de 18-25 kazanmasını bildi ve skoru 2-0 yapmasını bildi. Üçüncü sette bildik üstün hücum oyununu oynayan ve rakibinin umutlarını kıran takımımız 11-25 üstünlüğü elde ederek salondan 3-0’lık skorla ayrıldı.

Fatsa Halk Eğitim Merkezi karşısında 7.Hafta maçını 3-0 kazanan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız bu sonuçla puanını 15’e yükselterek 14.Grup’ta Fındıklı Gençlikspor’un 1 puan gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu.

Takımımız Ordu Çamlıkspor’un ligden çekilmesi nedeniyle gelecek haftayı maç yapmadan geçirecek ve 9.Hafta Çorum Atatürk Spor Salonunda oynanacak Çorum Voleybol maçını bekleyecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR TEDBİRLERİ ALDI

BÜYÜKŞEHİR TEDBİRLERİ ALDI BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ SARI KOD UYARISI GEÇENE KADAR SAHADA OLACAK Ordu Büyükşehir Belediyesi, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir