https://www.unyegundemhaber.com/

VALİ SONEL VATANDAŞIN YANINDA

Valimiz Tuncay Sonel , kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarımızı kabul ederek, sıkıntılarına ve taleplerine çözüm bulmaya çalıştığı “Halk Günü”nü bugün de gerçekleştirerek,142 vatandaşımızın derdine derman oldu.

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Tuncay Sonel, bugün de gerçekleştirdiği “Halk Günü”ne vatandaşlarımızla bir araya geldi. 

Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdiği “Halk Günü”nü, Valilik toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştiren Vali Sonel, kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik, özel sorun ve  sıkıntıları tek tek dinleyerek notlar aldı ve çözüme kavuşturmak için çaba sarf etti. 

Vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorarak, onlarla bir süre sohbet eden Vali Tuncay Sonel, bugün üç ayların başlangıcı olduğunu hatırlatarak, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımızın hem üç aylarını, hem de yarın kutlanacak olan Regaip Kandilini kutladı.

Vali Sonel, her zaman vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğinin altını çizerek, “Sizlerin Valiliğimize kadar gelerek bizlere iletmiş olduğunuz her türlü sorun, sıkıntı, talep ve şikayetlerine en kısa sürede çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte gereken hassasiyeti gösterdiğimizi bilmenizi isteriz”dedi ve gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi.

Bugünkü “Halk Günü”nde 168 vatandaşımızı dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışan ve onların hayır dualarını alan Vali Tuncay Sonel, kendi yaptığı el emeği, göz nuru el işi ürünlerini Vali Sonel’e takdim eden Funda Aydoğan isimli vatandaşın bütün el işi ürünlerini de satın aldı. 

Çocuğuyla birlikte gelen ve kendi ürettiği ürünlerin Vali Sonel tarafından alınması karşısında oldukça duygulanan Funda Aydoğan, “Allah Sayın Valimizden razı olsun. Devletimize zeval vermesin” diyerek, duygularını dile getirdi.

Vali Sonel, aileleriyle birlikte “Halk Günü” programına gelen çocuklara ise tatillerinin nasıl geçtiğini sorarak, onlara verdiği çeşitli armağanlarla sevindirmeyi unutmadı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir