https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu’da uyuşturucu operasyonları devam ediyor.

Ordu Valiliği gerçekleşen operasyonlar hakkında ayrıntılı açıklamayı şöyle yaptı;

“14/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (13) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

15/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

16/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli bir şahsın ikametinde arama yapılmış olup; aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

16/02/2022 tarihinde Kumru İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17/02/2022 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (5) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

18/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Eroin maddesi ile (56) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

18/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan iki araçta bulunan şüpheli (5) şahsın üzenlerinde ve araçlarda yapılan aramada (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

19/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (50) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir