https://www.unyegundemhaber.com/

ŞAHMER TURİZMLE ÇAMBAŞI GEZİSİ

Şahmer Turizm Valilik izniyle gerçekleştirilen Çambaşı Yayla gezisine gidenlere farklı bir hafta sonu yaşattı. Çambaşının muhteşem manzara ve kayak tesislerinde yenilenen parkurlarıyla hoş bir hafta sonu geçiren tatilciler oldukça memnun kaldıklarını ilettiler. Her hafta sonu Çambaşı Yayla Turlarının olduğunu bildiren Turizmci Şahmer Turizm Acenta Sahibi Hüseyin Şimşek amaçlarının sadece müşterilerinin hafta sonlarına bir renk katmak olduğunu çevre turizminede katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Çambaşı Yaylası’nı Ordu’nun turizm cazibe merkezlerinden biri haline getirmek amacıyla 2010 yılında Çambaşı Kayak Merkezi yapım çalışmaları başlatılmıştır. Proje kapsamında Telesiyej yapımı, Kayak evi, Otel, Helikopter pisti ile idari ve sosyal tesisler bulunmaktadır. 300 m’lik Babylift montajı yapılmış, Snovtrack alınmıştır. İdare ile hizmet binası ile kafeterya ve sosyal tesisler 2012 yılında hizmete girmiştir.

Çambaşı Doğa Tesisleri 650 dönüm arazi üzerine inşa edilmiştir. Dağ evi mimarisi ile inşa edilmiş 8 adet yapı ve 2 adet Telesiyej mekanik hattı bulunmaktadır. Çambaşı Doğa Tesisi’nde 6 adet kayak pisti. Toplam pist uzunluğu 10,195 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğindedir. 

Tesis içerisinde 50 kişi kapasiteli 12 odalı otel, 1 adet restoran, 2 adet kafeterya, kayak malzemeleri kiralama ve satış noktaları, 2 adet telesiyej hattı bulunmaktadır.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir