Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Karadeniz Gezi Teknesi Isabella’ya DOKAP Desteği

Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferda Yıldırım

Bu haberin fotoğrafı yok
3

Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferda Yıldırım ve Ekibi Ünye İlçesi Gölevi Mahallesinde Türkan Melek GÜZELOĞLU’na ait 1 dekar alanda ve Çataltepe Mahallesinde Mustafa ALP’e ait 1 dekar alanda kurulan İsabella (Vitis Labrusca) üzüm tesislerinde incelemelerde bulundu.

1 3

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ve DOKAP Bölge Kalkındırma İdaresi Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Ordu İli Kırsal Gelir Kaynaklarının Çeşitlendirilmesi Projesi ile İsabella (Vitis Labrusca) Üretiminin Yaygınlaştırılması Alt Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Yöremizde Kara üzüm, Macır üzümü, Kokulu Üzüm olarak bilinen İsabella (Vitis Labrusca) ile hemşerilerimiz tarafından genelde pekmez , nardenk üretimi yapılmaktadır.