Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

ÜNYE’DE OKUL GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

ÜNYE’DE OKUL GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

ÜNYE'DE OKUL GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

Ünye’de, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Yarıyılı Okul Güvenliği Toplantısı, İlçe Kaymakamı Ayhan Işık başkanlığında gerçekleştirildi. Öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmasını sağlamak amacıyla alınacak önlemler değerlendirildi.

Ünye Fen Lisesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Ayhan Işık’ın yanı sıra ilgili kurum amirleri, okul müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, yeni yarıyılın başlamasıyla birlikte okullarda ve çevresinde alınması gereken ek güvenlik tedbirleri ele alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan tarafından yapılan sunumda, Ünye genelinde 86 resmi ve özel okulda toplam 26 bin 443 öğrencinin eğitim-öğretime devam ettiği belirtildi. Sunum sonrasında, öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi için okul çevrelerinde ve öğrenci güzergahlarında alınacak güvenlik önlemleri detaylı şekilde değerlendirildi.

Bağımlılıkla mücadele, öğrenci güvenliği, okul çevresinde trafik ve asayiş denetimleri gibi konular ele alınarak, kolluk kuvvetleriyle iş birliği içinde yürütülecek çalışmalar masaya yatırıldı. Yetkililer, öğrencilerin güvenliğini sağlamak adına tüm kurumların koordinasyon içinde hareket edeceğini vurguladı.

unye okul guvenligi unye okul guvenligi1 unye okul guvenligi2