Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Tepe’den Şirinevler Mahallesi’ne Çocuk Parkı Müjdesi

CİVİL’DEN CIVIL CIVIL ÇOCUK SESLERİ YÜKSELECEK

CİVİL’DEN CIVIL CIVIL ÇOCUK SESLERİ YÜKSELECEK

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kentin en büyük mahallelerinden Şirinevler’e çocuk parkı kazandırılacağı müjdesini paylaştı:

“Kentimize yeni çocuk parkları kazandırarak nitelikli yeşil alan sayısını artırıyoruz. Bugüne kadar Karacaömer, Şahincili ve Karşıyaka mahallelerimizde olmak üzere 3 yeni parkı çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize armağan ettik.

Şirinevler mahallemizde Civil ırmağı kenarında bulunan atıl alana yeni bir çocuk parkı kazandırmak için çalışmalara başladık. Muhtarımız Yaşar Temel ve ekip arkadaşlarımızla alanda incelemelerde bulunarak projemizle ilgili ayrıntıları değerlendirdik.

Mahallemizin çocukları, sevgili kardeşlerim henüz şimdiden heyecanlandılar. Biz de aynı heyecanı paylaşarak, en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız.”dedi.

altinordu belediyesi altinordu belediyesi.jpg1 altinordu belediyesi.jpg2