https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK SAMSUN’DA YARI FİNALDE!

ÜFK SAMSUN’DA YARI FİNALDE!

Samsun’da devam eden Küçük Dev Adamlar U-12 Turnuvasın’ın çeyrek finalinde Çatalarmutspor karşısında sahadan 8-0 galip ayrılan Ünye Futbol Kulübü adını yarı finale yazdırmayı başardı.

İlkadım Suni Çim Tesisleri’nde oynanan müsabaka öncesi son günlerde yaşanan orman yangınları nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun ASKF, TFF İl Temsilciliği ve TEMA Vakfı işbirliğiyle organize edilen “Yaşamı Yeniden Yeşerteceğiz” projesi kapmasında,iki takım oyuncularına fidan hediye edildi.

Mavi-siyahlılar yarı final mücadelesinde 2 Ağustos Pazartesi günü Atakum Belediyespor ile mücadele edecek. Yarı finalin diğer ayağında ise Samsunspor ile İlkadım Belediyesi Yab-Pa takımları karşı karşıya gelecek.

Yarı final sevinci yaşanan Ünye Futbol Kulübü’nde Başkan Yardımcısı Serdar Ocak çocuklarının göstermiş oldukları performanstan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtirken açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi döneminde dahi mümkün olduğunca çalışmalarına devam eden tüm gruplarımızdaki çocuklarımızı tebrik etmek istiyorum. Onlar hiç bir zaman futboldan kopmak istemediler. Biz de yönetim olarak elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Karşılığında hem Ordu’da hem de Samsun’da katıldığımız turnuvalarda sahada oynadıkları futbol ve elde ettikleri başarılarla çalışmalarının karşılığını aldıkları için onlar adına da kendi adımıza da seviniyoruz. Maç öncesi genç fidanlarımıza organize edilen proje kapsamında fidan hediye edilmesi ise çok anlamlı. Bu duyarlılıkları nedeniyle tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak ilk projemiz kulübümüz adına bir hatıra ormanı düzenlemek olacaktır” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TURNASUYU KORDON PARK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

TURNASUYU KORDON PARK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR HAFTA SONU DOLDU TAŞTI Hafta sonunu değerlendirmek isteyen Ordulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir