Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yarın oynanacak Ulubeyspor karşılaşması öncesinde temsilcimiz Ünye 1957 Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Osman Karayiğit, teknik heyet, futbolcular ve taraftar gruplarıyla bir araya gelen Başkan Tavlı, takıma moral verdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Ünye 1957 Spor’un ligdeki hedefleri ve ikinci yarı beklentileri üzerine sohbet edildi. Başkan Tavlı, Yeşil-Beyazlı ekibin şehrin önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, her zaman takımın yanında olduklarını ifade etti.
Ünye 1957 Spor, ikinci devrenin ilk maçında Ulubeyspor karşısında sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak. Camia, kritik karşılaşma öncesi verilen destekle moral buldu.

