Ordu’nun Ünye ilçesinde 2021 yılında yaşanan olayla ilgili yürütülen çalışmalarda, olayın dolandırıcılık amacıyla gerçekleştirildiği iddiası gündeme geldi.
Edinilen bilgilere göre, Ortayılmazlar Mahallesi’nde bir binanın çatısına çıkan şahıs için bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay sırasında güvenlik önlemleri alınırken, şahıs polis ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden indirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü incelemede, Hasan Güllüoğlu isimli şahsın farklı şehirlerde benzer olaylara karıştığının tespit edildiği öğrenildi.
Yapılan araştırmalarda şahsın daha önce çeşitli illerde benzer girişimlerde bulunduğu ve olay öncesinde çevredeki bazı kişilerden para topladığı iddia edildi.
Olay sırasında şahsın yanında bulunan iki kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.
Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Yazar:
Semanur Beşikçioğlu | Ünye Gündem Haber
