Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Aybastı’da cadde ve sokaklar yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçe merkezinde yol ve kaldırım yenileme

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçe merkezinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında toplam 17 bin metrekare parke yol ile 6 bin metrekare kaldırım yapılacak.

Ordu’nun Aybastı ilçesinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar yeni bir görünüme kavuşturuluyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde ulaşım konforunun artırılması ve kent estetiğinin güçlendirilmesi amacıyla parke yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar özellikle Mevlana Caddesi ve Anaokul Caddesi’nde yoğunlaştırıldı.

Mevlana ve Anaokul Caddesi’nde çalışmalar sürüyor

Daha önce altyapı çalışmaları tamamlanan Mevlana Caddesi ve Anaokul Caddesi’nde ekipler tarafından kazı, dolgu, yağmur suyu hattı ve parke kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Proje tamamlandığında Aybastı ilçe merkezinde toplam 17 bin metrekare parke yol ve 6 bin metrekare kaldırım imalatı yapılmış olacak.

Yol ve kaldırımların birlikte ele alındığı çalışmalarla hem araç hem de yaya ulaşımının daha düzenli hale getirilmesi hedefleniyor.

Atatürk, Lise ve Hükümet Caddeleri tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Aybastı ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve Hükümet Caddesi’nde planlanan çalışmaları tamamladı.

Mevlana ve Anaokul Caddesi başta olmak üzere kalan bölgelerde yürütülen imalatlarda da sona yaklaşıldığı belirtildi.

Altyapıdan üstyapıya kadar kapsamlı şekilde gerçekleştirilen çalışmalarla yağmur suyu hatları düzenlenirken cadde ve sokakların parke kaplamaları da yenileniyor.

Aybastı’nın yolları ve kaldırımları yenileniyor

Çalışmaların tamamlanmasıyla Aybastı ilçe merkezindeki cadde ve sokakların daha düzenli bir görünüme kavuşması amaçlanıyor.

Yenilenen yolların araç ulaşımındaki konforu artırması, yeni kaldırımların ise yayaların daha rahat kullanabileceği alanlar oluşturması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen projenin kalan bölümlerinin de tamamlanmasıyla birlikte Aybastı ilçe merkezinde 23 bin metrekareyi bulan yol ve kaldırım düzenlemesi gerçekleştirilmiş olacak.

Haber:Merve Alkış / Ünye Gündem Haber