https://www.unyegundemhaber.com/

AĞUSTOS AYI UKOME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AĞUSTOS AYI UKOME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YOL GÜVENLİĞİ İÇİN 19 İLÇEDE ÇALIŞMA YAPILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ağustos ayı toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

18 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında, komisyon üyesi kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda 18 gündem maddesi görüşüldü. Gündemde yer alan muhtelif cadde ve sokaklardaki trafik düzenlemesi, yol geçiş izni verilmesi ve park yasağının uygulanması istenen sokak ve caddeleri içeren 4 madde, ihtisas komisyonlarından gelen raporlar doğrultusunda görüşülerek karara bağlandı. 14 madde ise konusu gereği görüşülmek üzere ilgili alt komisyona havale edildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

19 İLÇEDE TRAFİK DÜZENLEMELERİNE DEVAM EDİLECEK

19 ilçede trafik düzenlemelerine devam edileceğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, yeni açılan ve düzenleme yapılan yol ağlarında trafik akışının daha sağlıklı işlemesi için başlatılan trafik düzenleme çalışmalarına zaman kaybetmeden devam edileceğini söyledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir