https://www.unyegundemhaber.com/

Aile Hekimleri İş Bırakıyor

Aile Hekimleri İş Bırakıyor

Sağlıkta şiddet yasasının ve ücretlerin düzenlenmesini talep eden Aile Hekimleri Derneği Federasyonu üyesi doktorlar, 14-15-16 Mart 2022 tarihlerinde 3 gün iş bırakma eylemi yapacaklar. İş bırakma eylemi Ünye Devlet hastanesinde de yapılacak.

Aile Hekimleri, etkin bir sağlıkta şiddet yasası çıkarılması, ödeme sözleşme yönetmeliğinin geri çekilmesi ya da revize edilmesi, çalışan tüm meslektaşları için makul bir ödeme, rahat bir emeklilik  ve  Aile Sağlığı Merkezi gider ödemelerinin yeniden değerlendirilerek artırılması için tüm Türkiye’de haftaya iş bırakma eylemi ile başlayacaklar.

14-15-16 Mart tarihinde iş bırakacak Aile Hekimleri ve Aile Hekimleri çalışanlarını temsilen (AHESEN), Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF), Aile Hekimliği Çalışanları Ebe ve Hemşire Dernekleri Federasyonu, B.B.S.Ç Birlik ve Dayanışma Sendikası, Hürriyetçi Sağlık-SEN, Tabip-SEN ve Türk Sağlık-SEN gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşu, Ankara ve İstanbul’da düzenleyecekleri basın açıklamaları ile taleplerini bir kez daha tekrarlayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir