https://www.unyegundemhaber.com/

ALİ ÖZKAN GÜVEN TAZELEDİ

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlık seçimine tek liste ile katılan Ali Özkan 9. kez başkan seçilerek güven tazeledi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda 1165 üyesiyle faaliyetlerine devam eden Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyeleri belirlendi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Ali Özkan …. oy alarak güven tazeledi ve 9. kez Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı seçildi.
Esnaf ve sanatkarların her zaman yanında olduklarını belirten Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özkan, “1967 yılında kurulan Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası o günkü şartlarda meslek gruplarında bakırcı, tenekeci ve körükçüden oluşan 32 kişiyle birlikte kurulan odamız, 2022 yılına geldiğimizde 1165 üyesiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Odamızda motorcusundan elektrikçisine, kuyumcusundan ayakkabıcısına, marangozundan takıcısına kadar kalabalık bir esnaf sanatkâr birliği vardır. Bizde 1165 esnaf ve sanatkarımıza yardımcı olmaya ve onların sıkıntılarını aşmaya çalışıyoruz. 9. kez esnaf ve sanatkarlarımız Ali Özkan ve ekibi dedi. Ben şahsım ve yönetim kurulum adına tüm esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ali Özkan’ın yönetim kurulu listesi, “Temel Çalık, Muharrem Üstün, Kenan Durmuşoğlu, Nihat Yılmaz, Mehmet Türkmen, Cevat Çetinkaya, İbrahim Balcı, Uğur Pehlivan” yer alırken, denetim kurulunda ise “Hüseyin Çolduk, Selvi Demir, Nazmiye Güray” isimleri yer aldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir