https://www.unyegundemhaber.com/

ALTINORDU ŞİRİNEVLER’E MODERN PARK

ALTINORDU ŞİRİNEVLER’E MODERN PARK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesinde mevcut yeşil alan üzerine çocukların ve ailelerin güzel vakit geçireceği geniş kapsamlı modern bir park inşa edildi. Oyun gurupları, spor sahası, kamelya ve dinlenme alanları ile mahalleye yeni bir sosyal alan kazandıran park vatandaşlarında uğrak noktası oldu.

Birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde çocukları ve aileleri hiçbir zaman unutmayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelere çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirebileceği alanlar kazandırıyor.

MAHALLE SAKİNLERİNİN UĞRAK NOKTASI OLUYOR

Altınordu ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi’nde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Civil Deresi kenarında kapalı pazar, cami ve okulların yanında bulunan mevcut yeşil alan üzerine geniş kapsamlı modern bir park kazandırdı. Mevcut alanların bakım onarımlarını yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca 10 bin metrekarelik alanda 13 bank, 11 kamelya, 250 metrekare baskı beton, çok amaçlı spor sahası, peyzaj çalışmaları ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalar sonrası mevsimlik çiçeklerle süslenen, spor sahaları, kamelya ve dinlenme alanları ile donatılan park, mahalle sakinlerinin de uğrak noktası haline geldi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir