https://www.unyegundemhaber.com/

ALTYAPIYA NEŞTER

ALTYAPIYA NEŞTER

Ordu’nun geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının hemen ardından çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri, 19 ilçede 167 km’lik kanalizasyon hattı çalışmasını tamamlayarak hizmete aldı. Ayrıca Fen İşleri Daire Başkanlığı ile birlikte koordineli çalışma yürüten OSKİ ekipleri, 19 ilçede toplam 88 km’lik yağmur suyu hattını tamamlayarak Ordu’nun altyapısını sağlamlaştırdı.

19 ilçede yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğinin altını çizen Başkan Güler, geride kalan 2,5 yılda 167 km’lik kanalizasyon hattı ile 88 km’lik yağmur suyu hattının hizmete alındığını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

“2,5 YILDA 167 KM KANALİZASYON VE 88 KM YAĞMUR SUYU HATTI YAPILDI”

Ordu’nun 19 ilçesinde sürdürülen altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Güler, geleceğin Ordu’sunu sağlam temeller üzerine inşa ettiklerini söyledi.

Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçemizde sürdürdüğümüz yatırım çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Geride kalan 2,5 yılda 19 ilçemizde toplamda 167 km kanalizasyon hattı ile 88 km’lik yağmur suyu hattı ekiplerimiz tarafından tamamlanarak hizmete alındı. Aynı hız ve kararlılıkla ilçelerimizde yatırımlarımız devam ediyor. Bu rakamları geriye kalan 2,5 yılda daha da artırarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak gelişen ve büyüyen Ordu’muz için altyapıya büyük önem veriyoruz. Bunun içinde ekiplerimiz gece-gündüz çalışarak şehrimizi geleceğe hazırlıyor ”diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir