https://www.unyegundemhaber.com/

ARGAN VE EKİBİ ŞEYH YUNUS EMRE DOLMUŞ HATTINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Kadın Kolları Başkanı Eczacı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Avukat Abdulkadir Demir, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Karaca, Sosyal Politikalar Başkanı Güner Eyüpoğlu Yıldıran ve Seçim İşleri Başkan yardımcısı Dursun Ali Akın, Şeyh Yunus Emre Dolmuş hattı Başkanı Ömer Alparslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Başkan Argan Ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada;

“2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı etkinlikleri kapsamında yürütülen çalışmalara bağlı olarak Ünye’de Yeşil Hat olarak hizmet veren dolmuş hattı geçtiğimiz günlerde Dolmuş Kooperatifi Yönetimi tarafından isim değişikliğine gidilen Şeyh Yunus Emre Yeşil Dolmuş Hattı’nı ziyaret ettik.


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2021 yılının “Yunus Emre ve Türkçe Yılı”, UNESCO tarafından da “Yunus Emre Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla ilçemizde yapılabilecek olan etkinlik ve tanıtım çalışmaları ve projeler ile ilgili Şeyh yunus emre Dolmuş Hattı başkanımız Ömer Alparslan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Dolmuş hattımıza Şeyh Yunus Emre’nin adının yaşatılması adına gerçekleştirdiği güzel proje için teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir