https://www.unyegundemhaber.com/

ASARKAYA KENT ORMANI BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Ordu’nun Ünye İlçesinde bulunan  Asarkaya Kent Ormanı‘nda, Ziyaretçilere ulaşım kolaylığı sağlamak için 4 kilometrelik ulaşım güzergahının kayalık yapısı nedeniyle, birçok noktada gerçekleştirilen patlatma çalışmalarının ardından malzeme kaldırma , yol genişletme altyapı faaliyetleri tamamlanıyor. Genişletme ve altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalta başlanacak.

Ziyaretçilere daha iyi hizmet sunmak amacıyla yol güzergâhı boyunca, konforlu bir ulaşımın temeli olan altyapı ve üstyapı ,yol iyileştirme ve genişletme , kazı – dolgu , elektrik hattı yenileme ve aydınlatma çalışmaları Ünye Belediyesi , YEPAŞ ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kordinasyonu ile titizlikle devam ediyor.

Asarkaya Kent Ormanının Yaz sezonunda turizme kazandırılması için zaman menfumu gözetmeksizin Ünye Belediyesi‘nce çalışmalar tam gaz devam ediyor.

TERCİH EDİLEN MESİRE ALANLARININ BAŞINDA GELECEK

ÜNYE VE ORDU TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Ağaçların ve yeşilin bol olduğu ,temiz havasıyla , eşsiz deniz manzarasıyla şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe olan Asarkaya Kent Ormanı’nda Restoran , Seyir Tepesi , Otopark , Etkinlik  Piknik ve Çocuk Oyun Alanları, WC , Mescit , Kameriyeler gibi bölümler vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Yenilenen yapısıyla Asarkaya Kent Ormanında Ziyaretçiler Sadece piknik değil restoran hizmeti de alacak. Doğa sporları , fotoğrafçılık, yaban hayatı gözlemciliği , doğa temalı şenlikler ve günübirlik kullanım aktiviteleri yapabilecek.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir