https://www.unyegundemhaber.com/

BABA VE OĞUL ARPACIOĞULLARI İYİ’DE BULUŞTU

İyi Parti Ünye İlçe Teşkilatına geçtiğimiz haftalarda Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nun katılımı sonrası, bu günde oğlu Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu’nunda gençlik kolları başkanlığına getirilmesiyle baba ve oğul aynı partide omuz omuza yola çıktı.

Bu gün yapılan İYİ’ler buluşmasında ilçe teşkilatında düzenlenen programla İyi Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu getirildi.

Avukat Arpacıoğlu’nun İyi Parti Ünye Gençlik Kolları Başkanlığına getirilmesinin ardından yeni yönetim ise belli oldu. Avukat Arpacıoğlu’nun başkanlığındaki Gençlik Kolları yönetiminde; Adem Türköz, Doğukan Demir, Hamit Cerrahoğlu, Akın Tokatlı, Kutay Can Korkmaz, Burak Durmuş, Burcu Kaygı, Elif Çelik, Enes Atabay, Turgay Işık ve Ahmetcan Arpacıoğlu yer alıyor.

Gençlik Kolları Başkanı Tahir Kürşat Arpacıoğlu’nun görevi devraldığı programda rozetini babası Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu taktı.

“Partimizi Genç Fikirlerle Donatıyoruz”

Partilerinin genç ve dinamik fikirlerle buluşturduğu söyleyen İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı,” Bizim Meral Akşener gibi çok çalışkan, çok iradeli, çok iyi iletişime olan bir başkanımız var. Hiç durmadan çalışıyor. Sizlerle her şey daha güzel olacak. Sizler Atatürk Türkiye’sinin çocuklarısınız. Ben sizin genç fikirlerle donanımlı geldiğinizde inanıyorum. Sizlerle çalışmaktan mutlu olacağım” dedi.

İyi Parti Ünye İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Sider;
“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in söylediği gibi, medeniyet yolunu taşlarını sadece cesurlar döşer. Bu sözden ilham alarak partimize katılım sağlayan cesur kardeşlerimiz sayesinde iyiler hareketi her geçen gün daha da güçlenerek büyüyor. Bizler de bu sayede umudumuzu kaybetmiyor, davamız için birbirimize daha da kenetleniyor. Kardeşim gibi sevdiğim Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu bu davada bende varım dedi ve iyiler hareketine katıldı. Tahir Arpacıoğlu’nun bu görevi başarıyla sürdüreceğine inancım sonsuzdur. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İyi Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu,” Bugün gençler olarak uyiler hareketini başlattık. Bu iyiler hareketine cinsiyet, ayrımı yapmadan tüm genç kardeşlerimizi davet ediyoruz. Biz eşitlik istiyoruz, fikir hürriyeti istiyoruz, adalet istiyoruz. Her zaman bu değerler ışığında hareket edeceğiz. Bana bu görevi tevdi eden İlçe Başkan Yardımcımız Cemal Sider’e, İlçe başkanımız Feryal Çuhacı’ya, çok değerli Ordu İl Başkanımız Ekrem Şentürk’e ve Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Meral Akşener’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda İyi Parti’ye katılan Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu,” Geleceğimizin umudu olan gençlerimize güveniyoruz. İnşallah onlarla birlikte Türkiye iyi olacak. Ve inşallah kısa süre içerisinde Meral Akşener Başbakan olacak” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir