https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER, ENGELLİ BASKETBOL TAKIMINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GÜLER, ENGELLİ BASKETBOL TAKIMINI ZİYARET ETTİ

HER ZAMAN SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını ziyaret etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Liginde verdiği mücadele ile her kesimin beğenisini kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının antrenmanını ziyaret ederek sporcularla sohbet eden Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya desteklerinin tam olduğunu söyledi.

BAŞKAN GÜLER: “SPORCULARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının 1 Ligde şampiyonluğun en büyük adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, “Her zaman sporcularımızın yanındayız” dedi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bünyemizde barındırdığımız her branştan sporcularımıza desteğimiz tam gaz devam ediyor. Yoğun iş temposundan zaman buldukça sporcularımızı ziyaret ederek onlara moral veriyoruz. Bugünde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Liginde mücadele eden ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızı ziyaret ederek durum değerlendirmesi yaptık. İnanıyoruz ki sezon sonunda şampiyonluğu hak ederek süper lige tekrar dönecekler. Bu vesileyle bütün sporcularımıza başarılar diliyorum. Her zaman sporcularımızın yanındayız” diye konuşu.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1.Ligin 19. Haftasında deplasmanda, Batman Engelliler Spor Kulübü takımı ile 24 Nisan 2022 tarihinde saat 13.00’de 19 Mayıs Spor Salonunda karşılaşacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir