https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER: “ORDU’YA DEĞER KATACAK HER PROJEYE DESTEK VERECEĞİZ”

BAŞKAN GÜLER: “ORDU’YA DEĞER KATACAK HER PROJEYE DESTEK VERECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen ‘Genç Girişimcilik Akademisi’ programına katıldı.

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesinde düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dekanı Prof. Dr. Volkan Demir, Ordu Genç İş İnsanları Derneği yönetim kurulu Başkanı Sadık Bora Çakmak, OGİD Yönetim kurulu üyeleri ile Dizayn Vip Group Başkanı Erbakan Malkoç, Digipera CEO’su Fatih Güven, iş insanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ordu’ya değer katacak her projeye sonuna kadar destek vereceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, üniversite-şehir bütünleşmesi ile gençlerimize ufuk kazandıracak çalışmalarda öncülük edeceklerini belirtti.

BAŞKAN GÜLER: “YATIRIMCI VE GİRİŞİMCİLERE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak genç girişimcilere her zaman kapıların sonuna kadar açık olduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, faaliyete alınan DAVET merkezinin kapılarının 24 saat girişimcilere açık olduğunu söyledi.

İnsanın kendisini tanımasıyla hayata atılması gerektiğinin altını çizen Başkan Güler, “İlk olarak kendinizle tanışın. İnsan 60-70 yaşına kadar gelmiş olabilir ancak kendisini tanımamış olabilir. Öncelikle kendinizi iyi tanıyın. Çünkü herkesin içinde uyandırılmayı bekleyen bir dev var. Bu devi uyandırmamız lazım. İkicisi ise zamanı iyi kullanmak lazım. Zaman herkese eşit olarak verilmiş. Bunu iyi değerlendirmek ve ona göre çalışmak gerekiyor. Kim bu zaman dilimini en iyi değerlendirip farkını ortaya koyarsa mutlaka karşılığını alır. Üçüncüsü ise çevremiz ve kaynaklar. Yani kendimizi tanıdıktan sonra birde çevremizi tanıyalım. Bunu yaparken de para yönetimini iyi yapın. Yani bu sözlerimden ortaya 3 unsur çıkıyor. Kaynak, insan ve para yönetimidir.  Bunların dışında da maalesef bizim yanlış kullandığımız 3 adet kelime var. Mazeret, bahane ve şikâyet. İnsanların mazereti çok bol, bahaneler çok ve şikâyetimiz de onun peşinden geliyor. Bu 3 kelimeyi kaldırıp plan, program ve koordinasyonu yerine oturtmamız lazım. Bu unsurları ortadan kaldırdığımız zaman sizi kimse tutamaz. Göreve geldiğimiz günden itibaren girişimcilerimize özel önem verdik. Her açıdan onların yanında olduk. Onlara kapımız sonuna kadar açık oldu, olmaya da devam ediyor. Bu kapsamda hizmete aldığımız DAVET merkezimiz var. Bu merkezin her bir harfi bir fonksiyonu temsil ediyor. Bu merkezimizde hem yatırımcı hem de girişimci bir araya gelip gelecek adına önemli çalışmalara imza atıyor. Bizde hem girişimcilerimize hem de yatırımcılarımıza fahri danışmanlık yapıyoruz. Yeter ki ilimizde iş sahaları gelişsin ve yeni sektörler ortaya çıksın. Her zaman destek verdik. Bundan sonrada girişimcilerimize ve yatırımcılarımıza destek vereceğiz” dedi.

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesinde düzenlenen ‘Genç Girişimcilik Akademisi’ programı daha sonra gerçekleşen konuşmaların ardından plaket töreni ile sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir