https://www.unyegundemhaber.com/

GÜLER’DEN USLU’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Hafta sonu Uslu Fındik fabrikasında çıkan yangın sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, aynı zamanda UTBO Başkanı olan fabrika sahibi Mustafa Uslu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gülerin ziyaretinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik ve İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı’da yer aldı.

BÖLGEMİZİN ÖNDE GELEN İŞLETMEMİZİN DESTEKCİSİYİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Mustafa Uslu’dan yangın ve sonrasındaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Güler,”geçtiğimiz günlerde Ünye ilçemizde meydana gelen yangında maddi hasarın oluştuğu Uslu Fındık Fabrikasının sahibi Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu’ya ziyaret gerçekleştirerek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ordu’muzun önemli işletmelerinden olan Uslu Fındığın en kısa zamanda ülke ekonomisine katlı sağlayacak duruma gelmesi için bizde her türlü özverimiz ile Uslu ailesinin yanında olduğumuzu belirtik ”dedi.

BAŞKAN GÜLER VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Fabrikada yangın sonrası tadilat çalışmalarına devam eden Mustafa Uslu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Uslu, hafta sonu gerçekleşen talihsiz olayda maddi kaybımız olmasına rağmen can kaybı yaşamamız tek tesellimiz oldu. Fabrikayı tekrar çalışır duruma getirmek için aralıksız çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ederim ”dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir