https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER’DEN DÜNYA DONDURMA ŞAMPİYONU ORDULU CELAL KARAASLAN’A İADE-İ ZİYARET

BAŞKAN GÜLER’DEN DÜNYA DONDURMA ŞAMPİYONU ORDULU CELAL KARAASLAN’A İADE-İ ZİYARET

BAŞKAN GÜLER, ŞAMPİYONU AVUSTURYA’DAKİ İŞLETMESİNDE ZİYARET ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İtalya’nın Palermo kentinde düzenlenen Dünya Dondurma Şampiyonası’nda Ordu fındığıyla ürettiği dondurma ile şampiyonluk elde eden ve geçtiğimiz günlerde makamında ağırladığı Ordulu Celal Karaaslan’ı Avusturya Salzburg’taki iş yerinde ziyaret etti.

Avusturya’da yaşayan Ordulu Celal Karaaslan Türkiye adına katıldığı İtalya’nın Palermo kentinde düzenlenen Dünya Dondurma Şampiyonası’nda, Ordu fındığından yapmış olduğu dondurma ile Avrupa birinciliği başarısına, dünya birinciliğini de eklemişti. Ordu fındığında yaptığı dondurmaları dünyaya tanıtan Karaaslan, yarışma da elde ettiği başarının ardından ilk ziyaretlerinden birini geçtiğimiz günlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e yapmış ve sevincini Başkan Güler’le paylaşmıştı.

BAŞKAN GÜLER, TÜRKİYE’NİN GURURU CELAL KARAASLAN’I UNUTMADI

Çeşitli toplantı ve temaslarda bulunmak amacıyla Fransa’da bulunan ve ardından Avusturya’ya geçen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türkiye’nin gururu Ordulu Celal Karaaslanı’da unutmadı. Salzburg’ta yaşayan iş insanı Celal Karaaslan’ı işletmesinde ziyaret eden Başkan Güler, kendisine başarı dileğinde bulundu. Celal Karaaslan’da ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirterek Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Güler’e ziyaretlerinde TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Konya Milletvekili Ziya Altunyıldız, önceki dönem Eyalet Meclisi Milletvekili Strazburg Meclis Üyesi Tarık Mete ve UİD Başkanı Erdem Poyraz’da eşlik etti.

Başkan Güler, beraberindekilerle birlikte Celal Karaaslan’a yaptığı ziyarette ayrıca birçok gurbetçi vatandaşla da bir araya gelerek kendileriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir