https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER’E SEVGİ SELİ

BAŞKAN GÜLER’E SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Güler’e, esnaf, vatandaş ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her bayram olduğu gibi bu yıl da bayram ziyaretlerini sürdürdü. Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçe sokaklarında ziyaretlerde bulunan Başkan Güler, esnaf ve vatandaşların bayramlarını kutladı. Çocuklara hediyeler dağıttı.

Ziyaretleri sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Güler, pandemi, kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte, bayramı daha büyük bir coşkuyla yaşadıklarını söyledi.

FATSA VE ÜNYE İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçe gezileri ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Güler, “Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak hemşerilerimiz ile sarıldık, selamlaştık. Esnaflarımıza bol bereketli kazançlar diledik.  Bayramı hep birlikte kutladık. Allah, sağlık ve huzurla dolu, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmamızı nasip eylesin” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir