https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER’İN FRANSA TEMASLARI SÜRÜYOR

BAŞKAN GÜLER’İN FRANSA TEMASLARI SÜRÜYOR

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Kurul Toplantısı için Fransa’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, düzenlenen toplantıda şehirler arası iş birliği, göç, ev paylaşım platformları, Covid-19 ve yaşam boyu eğitimle ilgili önemli kararlarlar aldıklarını söyledi.

Fransa’nın Strasbourg kentinde gerçekleştirilen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Kurul Toplantısı için Fransa’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 47 Avrupa ülkesinin 150 binden fazla yerel yönetimini ilgilendiren Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 41. Genel Kurulu’na katıldı.

BAŞKAN GÜLER: “ÖNEMLİ KARARLAR ALDIK”

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Güler, “Fransa’daki programlarımız ikinci gününde de devam ediyor. 47 Avrupa ülkesinin 150 binden fazla yerel yönetimini ilgilendiren Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 41. Genel Kurulu’na katılarak şehirler arası iş birliği, göç, ev paylaşım platformları, Covid-19 ve yaşam boyu eğitimle ilgili önemli kararlar aldık” dedi.

BAŞKAN GÜLER, BÜYÜKELÇİ ESENER’İN DAVETİNE KATILDI

Başkan Güler, Genel Kurul görüşmelerinin ardından Avrupa Konseyi nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kaan Esener’in organize ettiği programa katıldı. Büyükelçi Kaan Esener’in daveti dolayısıyla mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Güler, misafirperverliği dolayısıyla Esener’e teşekkür etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir