https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN KENAN SELİM ARGAN’DAN BAŞHEKİM’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim ARGAN, Kadın Kolları Başkanımız Neşe Akgül TİYALOĞLU, Gençlik Kolları Başkanımız Abdulkadir DEMİR ve Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet ATEŞ’i ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.


Ziyarette Ünye Devlet Hastanesi idari kadrosunda yer alan birim müdürleri de yer aldı.


İlçe Başkanımız Kenan Selim ARGAN: “Yirmi yıllık iktidarımız döneminde Türkiye, sağlık alanında dünya çapında bir çekim merkezi hâline dönüştü.Bugün çok sayıda ülkeden gelen heyetler sağlık sistemimizi inceliyor, kendilerine uyarlamaya çalışıyor.Sağlık alanında dünyaya örnek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Kentimizin önemli kurumlarından olan Ünye Devlet Hastanemiz personeli ile bölgemiz halkına en iyi hizmetleri sunacağınıza inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Misafirperverliğinizden ötürü de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet ATEŞ ise: “Ak Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim ARGAN ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevimizde inşallah Ünye Devlet Hastanemiz, çalışanlarımızla birlikte şehrimiz ve bölgemiz halkına en iyi hizmeti sunacaktır..” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir