https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

BAŞKAN TAVLI, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı belediye personeli ile iftar sofrasında bir araya gelerek, “Pandemi döneminde çalışmalarımız artarak devam etti. İki yıldır toplu bir şekilde bir araya gelemiyorduk ve bu akşam aynı sofrada buluştuk. Biz birlikte büyük bir aileyiz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, belediye birim personelleriyle Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa Hizmet-İş Sendikası Ordu Şubesi Başkanı Nevzat ACU, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personelleri katıldı.

“SİZLER BİZLERİN SAHADAKİ YÜZÜMÜZSÜNÜZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı pandemi döneminde belediye çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, “Yerel yönetim hizmetleri pandemi sürecinde eksilmedi bilakis arttı. Biz sahada hep çalıştık. Ama bir arada olamamıştık. Allah’a şükürler olsun ki pandeminin etkisinin azalmasının ardından iki yıl sonra gönül soframızda bir araya geldik. Bundan sonra da salgın hastalıkların yaşanmadığı bir Dünya’da yaşamayı ve hizmet etmeyi Allah bize nasip etsin. Sizler bizlerin sahadaki temsilcilerimiz ve yüzlerimizsiniz. Eğer sizler sahada hemşerilerimizle iletişimde ve ilişkide ne kadar sıcak ve samimi olursanız, yerel yönetim olarak belediyemizin de hemşerilerimiz tarafından olumlu algılanmasına katkı sunacaksınız. Ben sizlerin bu noktaya özen gösterdiğinize ve bundan sonra da özen göstereceğinize inanıyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, hasta olan arkadaşlarımıza Allah’tan şifa diliyorum. Hepinize gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan Hizmet-İş Sendikası Ordu Şubesi Başkanı Nevzat ACU’da konuşmasında Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

Başkan Tavlı programda ayrıca emekliye ayrılan Zabıta Müdürlüğü personellerinden Abdulkadir Şeker ve Burhan Saka’ya hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

rogram toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir