https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI İSTANBUL’DA ÜNYELİ HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN TAVLI İSTANBUL’DA ÜNYELİ HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İstanbul’da Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katılarak gurbetteki Ünyeli hemşerileri ile bir araya geldi.

İstanbul, Gaziosmanpaşa Eftelya salonda gerçekleştirilen iftar yemeğine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği Başkanı Murat Keskin, Dernek Yönetimi ve çok sayıda Ünyeli katıldı.

Başkan Tavlı, “Memleketten Selam Getirdik, Memlekete Selam Götürüyoruz”

İftar programında İstanbul’da yaşayan Ünyeli hemşerileri ile hasret gideren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, burada yaptığı konuşmada, “Pandemi dolayısıyla uzun bir aradan sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siz değerli hemşerilerimizle bu vesile ile özlem gidermiş olduk.  Ünye’mizden selamlar getirdik, memlekete ise sizlerden selam götürüyoruz. Bir sofrayı paylaşıyorsak, aynı dua için ellerimizi birlikte açıyorsak, ne mutlu bizlere. Bizleri aynı sofrada yeniden buluşturan Allah’a hamdolsun. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Hemşerilerimizle bizleri bir araya getiren Dernek Başkanımız Murat Keskin ve yönetimine ve özlemle bağırlarına basan kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir