https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI; “KADINLARIMIZ BAŞ TACIMIZ”

BAŞKAN TAVLI; “KADINLARIMIZ BAŞ TACIMIZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Kadınlarımız; iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar hayatın her alanında üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmişlerdir. Kadınlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük roller üstlenmişler ve ülkemizin simgesi ve Cumhuriyet’in en büyük teminatı olan kadınlarımız baş tacımızdır” dedi. 

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır.” Dedi.

Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Dünya Kadınlar Günü, kadınların, eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olmuştur. Bugün gelinen noktada kadınlarımız; iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar hayatın her alanında üstlendiği her görevi başarıyla yerine getirmişlerdir. Kadınlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük roller üstlenmişler ve ülkemizin simgesi ve Cumhuriyet’in en büyük teminatı olmuşlardır. Kadınlara karşı gösterilecek tavırda bizim için en güzel örnek Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’dir. Peygamberimiz, kadınlara karşı her daim güler yüzlü olmuş, onlara sevgi ve saygı göstermiştir. Günümüzde de ülkemizde kadınlarla ilgili çeşitli yasal düzenlemeler yapılarak, kadın hakları ve şiddet konusunda önemli mesafeler kat edilmiştir. Tüm bunlara ek olarak kadına şiddet ile ilgili yeni düzenlemeler meclisimizdedir ve adalet noktasında gereken düzenlemeler hızla hayata geçirilecektir. Kadına şiddetin, ne İslam’da ne de insanlıkta yeri yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR KIRLI’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR KIRLI’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR KIRLI’YA BÜYÜKŞEHİR İMZASI Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesine bağlı Kırlı Mahallesi’nde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir