https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI “KADINLARIMIZ DEĞERDİR”

BAŞKAN TAVLI “KADINLARIMIZ DEĞERDİR”

08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çok sayıda etkinlik ve ziyaret programları gerçekleştirdi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir’inde katıldığı ziyaret programlarında Ünye genelinse sağlık, tekstil ve diğer sektörlerde çalışan kadınlarla bir araya gelindi.

İlk Ziyaret Belediye Çalışanlarına

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı sabah mesaisi ile birlikte belediyede çalışan kadın personel ile bir araya geldi. Personeli tek tek ziyaret ederek karanfil takdim eden Başkan Tavlı, Kadınlar Gününü kutladı.

AK Parti Kadın Kollarını Ziyaret

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ilçe kadın kolları üyeleri ile bir araya geldiler.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Tiyaloğlu’ndan, Başkan Tavlı’ya Teşekkür

İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasetin Öznesi Kadınlardır” sözüne atıfta bulunarak teşekkürlerini iletti. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın da her zaman desteklerini hissettiklerini belirten Tiyaloğlu, “Kadınlar Lokali Müjdesini veren Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Eminim bu projede de kadın istihdamına da yer verecektir” dedi.

AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ise “Tüm cefakâr kadınlarımız kadınlar günün kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Argan; “Kadınlarımız Her Alanda Başarı Hikayeleri Yazıyorlar”

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise “İnsanoğlu ’nu var eden, aynı zamanda Anadolu’yu mayalayan en değerli varlıklarımız kadınlarımızdır. Özellikle iktidarımız döneminde kadınlarımızın her türlü alanda başarı hikâyeleri yazdıklarına hepimiz şahidiz” dedi.

Başkan Tavlı, “Kadınlarımız Bir Değerdir”

08 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti İlçe teşkilatına yaptığı ziyarette konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kadınlar gününü kutlayarak sözlerine başladı. Başkan Tavlı, “Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki siyasetin içerisinde de bir değer olarak görülmekte ve aynı zamanda öznesi olarak değerlendirilmektedir. Ak Parti hareketi 20 yıldır heyecanını hiç yitirmeden yürüyorsa bu kadınlarımızın sayesindedir. Bugün mecliste de, teşkilatımızda da kadınlarım hep önemsenmiştir. Bugün Ünye Belediye Meclisimize baktığımızda da 4 kadın meclis üyemiz bulunmaktadır. Yine Türkiye’de kendini fark ettiren bir kadın voleybol takımımız ve kadın futbol gücümüz var” diye konuştu.

Yerel Yönetim Olarak Kadınlarımıza Özel Projeler Ortaya Koyuyoruz

Ünye Belediyesi olarak kadın odaklı çok sayıda proje ortaya koyduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “  Bu noktada Yöresel Ürünler Hanımeli İle Ekonomiye Dönüşüyor” projesini gerçekleştirdik. Taka Balık restoran altında kendilerine tahsis ettiğimiz alanda kadın kardeşlerimiz el emeği ürünlerini tüketicilerle buluşturma ve aynı zamanda ekonomiye katkı sağlama imkânı bulacaklar” diye konuştu.

Başkan Tavlı’dan Lokal Müjdesi

Gölevi mahallesinde bulunan ve Kadınlar Plajı yanında yer alan Gölevi Motelin bulunduğu alanın Kadınlar Lokali olarak hazırlanacağı müjdesini veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kadın kardeşlerimizin yılın on iki ayı zamanlarını gönül rahatlığı ile geçirebilecekleri bir mekânı kendilerine hazırlamış olacağız” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı daha sonra Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ile birlikte sırasıyla, Ünye Devlet Hastanesi’ni, Ünye Diyaliz Merkezi’ni, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’ni, Çakırtepe Hastanesi’ni, Tekstil ve Fındık fabrikası çalışanlarını ziyaret ederek burada kadın çalışanların kadınlar gününü kutladılar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir