https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “PELİTLİYATAK’TA ULAŞIM SORUNUNA NEŞTER VURDUK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Pelitliyatak Mahallesi’nde ulaşım sorununu ciddi anlamda çözdüklerini ifade ederek, “Seçim çalışmalarımızda bizzat gördüğümüz sorunları göreve geldiğimizde çözmek için kollarımızı sıvadık ve Pelitliyatak Mahallemizin hem ana yolu hem de ara yollarındaki sorunlarını büyük oranda giderdik” dedi.

Kaymakam Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı mahalle ve okul ziyaretlerini sürdürerek sorunları yerinde tespit ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Yenikent Mahallesi’ne giden Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı Yenikent İlk ve Orta Okulunu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı daha sonra Pelitliyatak Mahallesi’nde bulunan Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu ve Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı, öğretmenlerle yaptığı toplantıda okulun ihtiyaçlarına yönelik talepleri dinledi.

BAŞKAN TAVLI, “SICAK ASFALT ÇALIŞMASINA PELİTLİYATAK’TAN BAŞLADIK”

Pelitliyatak Mahallesi’nde başta ulaşım olmak üzere birçok sorunu çözmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bugün sonbaharın güzelliği eşliğinde sizlerle bir araya gelelim istedik. Yaklaşık 4 yıl önce seçim çalışmaları kapsamında geldiğimiz mahallemizde ciddi ulaşım sorunu olduğunu bizzat gördük. Kasisler ve toz içinde bir yolumuz vardı. Göreve geldiğimizde bu sorunun çözümü için hemşerilerimize söz verdik. Ana yolun asfalt çalışmasını Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte gerçekleştirdik. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile ilk asfalt çalışmasını bu mahallemizde gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra beldeden dönüşen mahallemiz olan Pelitliyatak’ta diğer mahallelerimizin de yol sorunlarını ciddi oranda çözdük. En zorlu ve en sıkıntılı yolardan başlamak üzere 2-3 mahallemizin sorununu çözüme kavuşturduk. Yol çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “ EĞİTİM CAMİAMIZIN TALEPLERİNİ İMKÂNLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE KARŞILIYORUZ”

İlçe genelinde tüm okulların istek ve taleplerini karşılamak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Tavlı sözlerini şöyle sürdürdü; “Eğitim camiamızın istek ve taleplerini imkânlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda okulumuzdan Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla gelen talepleri de karşılayarak sizlerin sorunlarını azaltmaya gayret ediyoruz. Okul içinin ve çevresinin bir nizam içinde olması bizi de mutlu etti. Güzel bir ortam oluşturulduğunu gördük. Çocuklarımızın her birinin gözlerinin ışıl ışık parladığına şahit olmaktan memnuniyet duyduk. Bu nedenle okul idaresine ve siz öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

KAYMAKAM IŞIK, “ÖĞRENCİLERİMİZİM GÜLEN YÜZÜ BİZE MORAL OLUYOR”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise yaptığı konuşmada, “Eğitim, bütün kurumların üzerinde katkı sağlayabileceği bir sistemdir. Yenikent ve Pelitliyatak mahallelerimizdeki okullarımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Öğrencilerimizin gülen yüzleri bize moral oldu. Okullarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla bu ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir