https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “RAMAZAN AYINA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”

BAŞKAN TAVLI, “RAMAZAN AYINA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ramazan ayının başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajında, Ramazan, manevi iklimi ile bizleri bir araya getiren, ümmet olma bilincini yüreklerimize aşılayan, ibadetlerimizle hepimize huzur veren ve Allah rızasına bizleri bir adım daha yaklaştıran çok önemli bir zaman dilimidir dedi.

“Ramazan ayı bereket, bolluk, af ve mağfiret ayıdır”

Ramazan ayının kardeşlik bağlarının yeniden inşa edildiği ay olduğunu ifade eden Başkan Tavlı, mesajında şunları ifade etti:

“Ramazan ayı, nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Yüce kitabımızın indirildiği ve orucun farz kılındığı mübarek Ramazan ayında, iftar sofralarında sadece ekmeğimizi suyumuzu değil, sevgimizi, samimiyetimiz ve kardeşliğimizi de paylaşmalıyız. Zira bu kutlu zaman, yorulan ruhlarımızı teskin etmek, bunalan gönüllerimize inşirah vermek, özümüze ve fıtratımıza yönelerek hayatımızın iman, kulluk ve güzel ahlak ekseninde muhasebesini yapmak için eşsiz bir fırsattır. Kısacası Ramazan ayı bereket, bolluk, af ve mağfiret ayıdır”.

Hasret Sona Eriyor

Salgın hastalık nedeniyle 2 yıldır yapılamayan toplu iftar sofralarının bu yıl “Gönül Sofrası” adı altında 15 Temmuz Meydanında kurulan çadırda gerçekleştirileceğini belirten Başkan Tavlı, ayrıca sağlık sorunları nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara da yemek ulaştırılacağını kaydetti.

Gönül sofrasında her gün 3 çeşitten oluşan 2 bin kişilik yemek hazırlanacağını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 2 yıldır ayrı kalan gönüllerin bu Ramazan’da kavuşacağını sözlerine ekledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir