https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”

BAŞKAN TAVLI “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminde de şahit olduğumuz gibi sağlık çalışanlarımız her zaman fedakârca hizmet etmekteler. Sağlık çalışanlarımızın bu özverili mücadelesini takdirle karşılıyoruz ve onlara minnettar olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeden fedakârca çalıştıklarını belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk hekimlerimiz hem ülkemizde hem de dünya üzerinde sayısız başarılara imza atmış ve adını tüm dünyaya duyurmuştur. Hekimlerimizin bu özverili ve fedakârca hizmetlerini canlarını ortaya koyarak pandemi döneminde verdikleri mücadelelerde bir kez daha gördük ve şahit olduk. İnsanın sağlıklı bir şekilde yaşamasını kendilerine görev edinen hekimlerimiz başta olmak üzere sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. İnsanların derdine derman olan sağlık çalışanlarımıza minnettarız.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir