https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “ŞEHRİMİZİ TEMİZ TUTUYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Dünya Temizlik Günü’nde Çevre temizliğine dikkat çekerek, “7/24 esasına göre gece gündüz demeden çalışarak hem şehrimizde yaşayan insanlarımıza hem de şehrimize gelen misafirlerimize temiz bir şehir sunmak adına üzerimize düşen görevi ziyadesiyle yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Ünye’de Dünya Temizlik Günü nedeniyle atık toplama etkinliği yapıldı. Gölevi Mahallesi sahilinde gerçekleştirilen etkinliğe kadın-erkek, çocuk-genç çok sayıda kişi katıldı. Ünnye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gençlerle birlikte sahilde atık toplarken çevre bilincine dikkat çekildi.

Pet ve cam şişe, poşet, ambalaj atıkları gibi doğada yok olması mümkün olmayan atıklar çöp poşetlerine konularak Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Başkan Tavlı, “Dünyanın En Büyük Sorunlarından Biri de Çevre Kirliliğidir”

Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bugün Dünya Temizlik Günü olması nedeniyle temiz çevreye dikkat çekmek üzere yerel yönetim olarak buna katkı sunmak için gençlerimizle ve hemşerilerimizle bir araya gelerek Ünye’mizin Gölevi Mahallesi sahilinde bir etkinlik gerçekleştirdik. Dünya’da insan yoğunluğu bakımından ciddi anlamda nüfus artışı görülmektedir. Bununla birlikte gelişen dünyanın en büyük sorunlarından biri de çevre kirliliğidir. Salınan gazlarla birlikte Dünya’mız ciddi bir afetler ve felaketlerle yüzleşme durumuna doğru gitmektedir. Bu nedenle gelişen toplumlarda çevre bilincinin ne kadar önemli olduğu, doğanın korunmasının ne kadar önemli olduğu sel ve afetleri yaşadığımızda net olarak görülüyor. Onun için biz de Dünya Temizlik Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak ve çevreye karşı hassasiyetlerimizi göstermek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma ve gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tavlı, “Biz Şehrimizi Temiz Tutuyoruz”

Yerel Yönetim olarak Ünye’de etkili bir temizlik hizmeti yürüttüklerini ifade eden Başkan Tavlı, “Biz şehrimizi temiz tutuyoruz. 7/24 esasına göre gece gündüz demeden çalışarak hem şehrimizde yaşayan insanlarımıza hem de şehrimize gelen misafirlerimize temiz bir şehir sunmak adına üzerimize düşen görevi ziyadesiyle yerine getirmeye gayret ediyoruz. Ancak en güzel temizlik çevreyi kirletmemektir. Tabi burada bizler üzerimize düşen sorumluluklarımızı yaparken ailelerimize ve eğitim camiamıza büyük sorumluluk düşmektedir. ‘Ağaç Yaş İken Eğilir’ atasözünden hareketle eğer bir çocuklarımız küçük yaşta yetiştiremez ve eğitemezsek bunun hiçbir anlamı olmuyor. Belli yaştan sonra kimseye de bu farkındalığı kazandırmak kolay olmuyor. Onun için ailede ve okullarımızda çocuklarımızı çevre bilincine karşı duyarlı yetiştirmeliyiz. Bu özeni gösteren tüm hemşerilerime ve buraya katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinliğe Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın yanı sıra Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Şükrü Berke Çağman, Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, Birim Müdürleri, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Ünye Gençlik Merkezi gönüllüleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir