https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI’DAN MUHARİP GAZİLERE GÖNÜL SOFRASI

BAŞKAN TAVLI’DAN MUHARİP GAZİLERE GÖNÜL SOFRASI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın daveti ile Ünyeli Muharip Gaziler ve protokol iftar sofrasında bir araya geldi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Ağır Ceza Reisi Refik Ay, Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş ile Muharip Gaziler, eşleri ve çocukları katıldı.

TAKICI; “DERNEĞİMİZİN KAPISI GAZİLERİMİZE VE YAKINLARINA HER ZAMAN AÇIK”

Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arif Takıcı, “Değerli belediye başkanımızın ev sahipliğinde düzenlenmiş olan iftar yemeği daveti nedeniyle belediye başkanımıza kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Her zaman Muharip Gazilerimizle birlikte kendileri ve desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Ünye Kaymakamımıza da gazilerimize verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Muharip Gaziler Derneğimizin kapısı her zaman gazilerimize, eşleri ve çocuklarına açık” dedi.

TAVLI, “SİZLERE MİNNETTARIZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “ Mübarek Ramazan akşamında böylesine seçkin bir toplulukla birlikte olmanın onur ve gururunu duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu toprakları bizlere vatan eyleyen ve bizlere emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden bütün gazilerimizi rahmetle anıyor, sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti şehitlerimiz ve siz gazilerimiz sayesinde sonsuza kadar payidar olacaktır. Varlığımıza ve birliğimize kasteden bütün ihanet şebekeleri, işbirlikçileri ve destekçileri bu milletin imanlı her bir ferdinin karşısında yok olup gidecektir. Şehitlerimiz ile aynı safta aynı kararlılıkla ve imanla mücadele eden, bugün göğsünde şeref nişaneleriyle gaziliğin şerefini aynı iman ile temsil eden sizlersiniz. Sizlere minnettarız. Siz gazilerimizle bir kez daha gurur ve onur duyduğumuzu ifade ediyor, hepinizi en derin saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

IŞIK, “DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA YANINIZDA”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise yaptığı konuşmada, “Milletleri millet yapan olmazsa olmazları değerleri vardır. Bu değerlerden olan Gazilik mertebesi vatan sevgisini, milli ve manevi değerleri her şeyin üstünde tutan bizler için ulaşılabilecek en yüce makamlardan biridir. Devletimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bütün imkanlarıyla siz gazilerimizin yanlarında olmaya devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açılırken program daha sonra sıcak sohbet ortamında sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir