https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI’DAN YENİ YIL MESAJI

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 2021 yılının hayırlar getirmesini, birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.

Başkan Tavlı, Ünye’nin gelişmesi ve kalkınması için yeni yılda da yorulmadan, kararlılıkla koydukları hedeflere ilerlemek için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

-“2020 yılı, Covid-19 salgınının gölgesinde geçti”-

2020 yılının Covid-19 salgını ve doğal afetlerle mücadele edilen bir yıl olduğunu belirten Başkan Tavlı, “2020 yılı, tüm dünyada Covid-19 salgınının gölgesinde geçti. Çin’den başlayıp hızla dünyanın her yerine yayılarak, küresel ekonomiyi ve toplumsal yaşamı derinden etkileyen salgın sınavında, uluslararası pazarlarda çok ciddi daralmalar yaşanırken ülkemizde erken dönemde alınan tedbirlerin faydasını gördük ve Türkiye, bu sınavı diğer ülkelere kıyasla nispeten daha az kayıpla geçirmeyi başardı. Dolayısıyla bu süreçten ülkemizin güçlenerek çıkacağına ve 2023-2071 hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşüne devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

-“Yeni yılda da yorulmadan, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz”-

Ünye için, yılmadan çalışmalara devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şunları söyledi:

“Yeni yılda da şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek için yorulmadan, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Öncelikli hedefimiz ilçemizi daha ileriye götürmek olacak. Bu uğurda atılan her türlü adımı destekleyeceğiz. Şehrimizin gelişmesi, kalkınması için koyduğumuz hedeflerimize ilerlemeyi sürdüreceğiz. Değerlerimiz bize birliği, beraberliği ve kardeşliği yüceltmeyi öğütlemektedir. Çalışmalarımızın tamamını bu anlayışla planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının, aynı ilk günkü heyecanla 2021’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın. Şükürler olsun ki, 2020’yi geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. Acısıyla ve tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken kaybettiklerimiz, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz oldu. 2020 yılında aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize sağlık, huzur ve sevinç getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir