https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI’DAN YENİ YILDA “TATLI” ZİYARET

BAŞKAN TAVLI’DAN YENİ YILDA “TATLI” ZİYARET

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yeni yıla görevleri başında çalışarak giren güvenlik güçleri, itfaiyeciler, sağlıkçılar ve belediye çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

2021’in son saatleri ve 2022’nin ilk saatlerinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı beraberinde Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ve Belediye Meclis Üyesi Deniz Benli ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Tavlı’dan Tatlı İkramı

Başkan Tavlı Polis, jandarma, itfaiye ve sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti. Görevleri başındaki personellere tatlı ikramında bulunan Başkan Tavlı, “Her koşulda ve her şartta, gece gündüz görevlerini aksatmadan yerine getiren Emniyet, Jandarma, İtfaiye ve sağlık çalışanlarını, Belediye Başkan Yardımcımız Ali Kemal Mehel ve Meclis Üyemiz Deniz Benli ile birlikte ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Yeni yılın kendilerine, ailelerine, sevdiklerine ve tüm milletimize hayırlar getirmesini, mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

Başkan Tavlı, Belediye Personeli de Unutmadı

7/24 esasına göre çalışan Belediye çalışanlarını da unutmayan başkan Tavlı, “Yeni yıla çalışarak giren Belediye personellerimizi görev yerlerinde, Belediye Başkan Yardımcımız Ali Kemal Mehel ve Meclis Üyemiz Deniz Benli ile birlikte ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Tüm personellerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir