https://www.unyegundemhaber.com/

BELEDİYE İŞ SENDİKASINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Belediye-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Kadir ALTUN basın açıklaması yayınladı.

“Belediye-İş Sendikamıza bağlı Ünye Belediye Başkanlığında çalışan işçilerimizin çalışma hayatını ekonomik ve sosyal yaşantılarını düzenlemek amacıyla toplu iş sözleşmesi yapmak için T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının vermiş olduğu yetkisi gereği sendikamız yetkilileri ile Ünye Belediyesi Yetkilileri bir araya gelmiş ve görüşmelere başlamıştır.

Ünye Belediyesi yönetimi, kadrolu işçilerin 2022-2024 dönemini kapsayacak olan toplu iş sözleşme görüşmelerinde işçilerimize maalesef ;

1.altı ay % 20

  1. altı ay için % 5
  2. altı ay için % 6
  3. altı ay için % 6 teklif etmişlerdir.

Bir kamu kurumu olan Ünye Belediye Başkanlığını Ünye halkı adına hizmet etmeye talip olmuş 5 yıl süreyle yetki almış sayın yöneticilerimiz, Ünye halkının vermiş olduğu yetkileri, görevleri boyunca yaptıkları her işte; Anayasayı, kanunları, hakkaniyeti gözetmek ve uygulamak zorundadır.

Bizler en az 15-20-25 yıldır Ünye halkına hizmet etmiş ve etmeye devan eden  işimizi en iyi şekilde yapan ve yapmaya çalışan, onun karşılığında evine helal rızık götürmeye çalışan insanlarız. Başka bir amacımız, düşüncemiz yok olamaz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir