https://www.unyegundemhaber.com/

BEŞİKÇİOĞLU AİLESİNE NAZAR MI DEĞDİ

Tiyatro, televizyon ve sinema hayatının başarılı ismi Ünyeli Erdal Beşikçioğlu koronavirüse yakalandı.

Behzat Ç. dizisiyle tanınan 51 yaşındaki Ünyeli usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Usta oyununcu Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaştığı ‘Bergen’ filminin çekimlerine ara verildi.

Filmde Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşan Erdal Beşikçioğlu filmde, Bergen’in katili eski kocasının rolünü canlandırıyor.

Şarkıcı Bergen’in hayatının anlatılacağı film için ilk olarak Serenay Sarıkaya ile anlaşıldı ancak daha sonra çekimlerin ertelenmesi nedeniyle kadrodan ayrılan güzel oyuncu yerine Farah Zeynep Abdullah’la anlaşıldı.

Çekimlerin başlayacağı dönemde Farah Zeynep Abdullah koronavirüse yakalandı ve iyileşmesinin ardından set yeniden kuruldu.

Beşikcioğlu Ailesine nazar mı değdi sorularınıda akıllara getirmiyor değil. İstanbul da yaşamakta olan kuzeni Yüksel Beşikcioğlu’nunda Ailesi ile beraber koronavirüse yakalnadığı ve iyileştiği şimdi ise Ünye’de Yaşamakta olan kuzeni Gökhan Beşikcioğlu’nun koronavirus tedavisi gördüğü evinde izole olduğu tedavisine devam edildiği ailesi ile birlikte sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşılmıştır.

Tüm Beşikcioğlu Ailesine Ünye Gündem Haber & SihaberOrdu Gurubu olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Acil Şifalar Diliyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Açık Hava Basın Müzesi ile Rüsumat No:4 Gemisi Müzesini Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Bilal Köyden Açık Hava Basın Müzesi ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir