https://www.unyegundemhaber.com/

BİR YILDA 7 ADET HALI SAHA

BİR YILDA 7 ADET HALI SAHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ünye Belediyesi işbirliği ile Ünye genelinde yapımına başlanan semt sahaları tamamlanıyor. Geçtiğimiz 12 Mart 2021 yılında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Ordu ziyaretinde bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek Ünye genelinde semt sahaları yapılması yönünde girişimlerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Bakan Kasapoğlu’ndan semt sahaları sözü almıştı. Ünye Belediyesi tarafından ihale süreci ve yapım çalışmaları yürütülen projelerde sona geliniyor.

Bir Yıl gibi Kısa Sürede 7 Halı Saha

Çalışmaların üzerinden daha bir yıl geçmeden Ünye ilçe genelinde 7 adet halı saha kazandırılmış oldu. Gölevi mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen halı saha çalışmaları tamamlanırken, Atatürk Parkı, Gürecülü mahallesi, Pelitliyatak mahallesi ve Fatih mahallesinde yürütülen halı saha çalışmalarında sona geliniyor.

Başkan Tavlı, “Gençlerimizi Sosyal ve Bedensel Gelişimlerine Önem Veriyoruz”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Gençlerimiz 2 yılı aşkın bir süredir tüm dünya genelinde yaşanan Koronavirüs pandemisi nedeniyle yarı kapalı bir hayat sürmek zorunda kalmıştı. Özellikle modern kent yaşamını vazgeçilmezlerinden olan sosyal ve sportif alanların sayısını arttırmaya yönelik çalışmalarımız bu açıdan da büyük önem taşıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Ordu ziyaretinde bu taleplerimizi kendilerine iletmiştik ve sağ olsunlar çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. Ünye Belediyesi olarak ihale süreci, projelendirme ve yapım çalışmalarını ortak yürüttüğümüz projeler ile kent genelinde 7 mahallemize çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapabileceği halı sahaları kazandırmış olduk. Çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz. Hala yapımları devam eden ve tamamlanmak üzere olan Atatürk Parkı, Gürecülü, Pelitliyatak ve Fatih mahallelerimizdeki halı saha çalışmalarımız ile 1 yıl gibi kısa bir sürede Ünye’mize 7 adet halı saha kazandırmış oluyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir