https://www.unyegundemhaber.com/
default

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNDA SON DÜZLÜĞE GELİND

default

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNDA SON DÜZLÜĞE GELİNDİ

Ünye’nin turistlik faaliyet, spor ve ulaşım amacına hizmet edecek olan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesinde sona yaklaşıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde yapımına devam edilen bisiklet ve yürüyüş yolunu vatandaşlar heyecanla bekliyor. Toplamda 5 kilometrelik alanda uygulanan proje; Ünye’nin kent estetiğine katkı sağlarken sportif faaliyet alanlarını artırmasıyla da vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

3 GÜNDE 4 BİN 500 METRE ASFALTLANDI

Projeyi bir an önce vatandaşlarla buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bisiklet ve yürüyüş yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. 3 gün gibi kısa bir sürede 4 bin 500 metrelik alanı asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi bölge esnafının da takdirini kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

YAKINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK

Kısa süre içerisinde asfalt çalışmasını bitirecek olan ekipler ardından standartlara uygun görsel ve şerit uygulamalarını başlatacak. Görsel ve şerit uygulamalarının daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması isteyen Büyükşehir Belediyesi, 20 gün gibi bir sürede asfalt gazının çıkışını bekledikten sonra bu işlemi tüm sahil bandında uygulayacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Çalışmaların bitirilmesiyle beraber Büyükşehir Belediyesi projeyi vatandaşların hizmetine sunarak Ünye’ye yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir