https://www.unyegundemhaber.com/

BU KONSER KAÇMAZ

BU KONSER KAÇMAZ

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ORDULULARLA BULUŞACAK

Ordu’da kültür sanat faaliyetleri hız kesmeden sürüyor. Etkinlikler kapsamında, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Sanat Evi (ORSEV) iş birliğiyle, Şef Nural Akgün’ün yöneteceği Türk Sanat Müziği Korosu Konseri düzenlenecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı Kültür Sanat Etkinlikleri ile 7’den 70’e her kesime hitap ediyor. Film gösterimlerinden konserlere, söyleşilerden festivallere toplumun her kesimine yönelik etkinliklerle takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, mart ayı etkinlikleri kapsamında bu kez de muhteşem bir konsere imza atacak.

Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığının hazırladığı Kültür Sanat mart Ayı Etkinlikleri kapsamında Ordu Sanat Evi (ORSEV) iş birliğiyle, Şef Nural Akgün’ün yöneteceği Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, sanatseverler ile buluşacak.

21 Mart Pazartesi Pazartesi günü düzenlenecek konser, saat 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde (Öğretmenevi Yanı) başlayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir