https://www.unyegundemhaber.com/

BU PROJEYE ÇOCUKLAR BAYILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye’nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Çevre düzenlemesi kapsamında Ünye sahilinde çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi Ünye İskelesi ile Atatürk Parkı arasındaki alanda düzenlemelerine bir yenisini daha ekliyor.

Bilindiği gibi daha önce iskelenin yan tarafına yeni bir park ve yürüyüş alanı yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi buradaki mezbeleliği de ortadan kaldırarak halkın beğenisini kazanmıştı.

SU OYUN PARKI

Gazetemizde de daha önceden yayınladığımız gibi vatandaşın bu çevre düzenlemesinin devamını istediğini ifade ederek hizmetin daha da genişletilmesi gerektiğini yetkililere belirtmiştik. Ses getiren haberimizin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi düğmeye basarak iskele ve Atatürk Parkı arasındaki alana yeni proje hazırladı. Aşağıdaki görselde de görüleceği gibi yürüyüş ve gezi alanları genişletilerek bu alana içinde piyon, mantar, göz atışlı piyon, üç su sıçramalı düğme, tel su sıçramalı düğme, denizatı ve su jetinden oluşan 8 farklı oyun alanı 22 adet oyun grubu ile Ünye’ye su oyun parkı kazandırıyor.

Ünye’miz her şeyin en iyisine layıktır

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in Danışmanı Asım Suyabatmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli büyüğümüz Hilmi Güler’in direktifleriyle Ünyelilere güzel bir proje hazırladık. Bu proje gençlerimizin, çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin talepleri dikkate alınarak yapılan bir proje. Bu alanı her kesimden insanın kullanabileceği cazibe merkezi haline getireceğiz. Su oyun parkının yanında yürüyüş alanları dinlenme yerleri, plaj futbolu, plaj voleybolu ve diğer etkinliklerin yapılabileceği bir projeyi hayata geçirmeyi planladık. Projenin görsellerini hazırladık. Ünyelilerin görebileceği yerlere projemizi asarak çalışmalara başlayacağız. Ünye’miz her şeyin en iyisine layıktır.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir